Socis | Graells March Advocats

Membres

Josep Graells

Josep Graells March

Soci

L’equip, la disciplina i la visió estratègica són les claus per tenir èxit en aquesta professió.

Però amb això no n’hi ha prou. Sense confiança i compromís no hi ha client.

Jose Juan Andujar

José Juan Andújar Santos

Soci

He desenvolupat part de la meva carrera professional en dos grans i coneguts bufets. Això em permet afirmar que l’atenció al client, i l’excel·lència en el servei que se li presta, és més gran quan es realitza a través d’un equip de professionals de reduïda dimensió, adequadament seleccionats i amb un compromís absolut amb els valors de la nostra firma. Ho avala la meva experiència i trajectòria.

Odette Álvarez Peón

Sòcia

M’agrada guanyar, i m’esforço cada dia per estar a l’alçada dels clients. El repte és posar l’ànima en cada projecte.

Silvia Martín Camarasa

Sòcia Professional

He constatat que combinant constància, talent, passió i estratègia, trobem el camí que ens condueix a fer realitat el que semblava impossible. Una peça clau per a això és el dret processal, disciplina des de la qual continuaré contribuint perquè els nostres clients assoleixin els objectius que es proposin.

Daniel Olives Tomàs

Soci Professional

Considero que l’èxit és el fill del detall. Per això m’esforço, amb rigor i mètode, en aconseguir l’honest triomf del client.

Xavier Palomares Chofre

Soci Professional

El meu major compromís amb el client és proporcionar-li l’orientació i estratègia més adequades per a l’èxit de les seves actuacions davant les Administracions Públiques i la seguretat jurídica imprescindible per prendre les decisions més eficaces, convenients i responsables.

Silvia Romero Font

Advocada

Nuria Closas Feliu

Advocada